Αναρρίπτω Ο Διακόπτης Επεισόδιο 64: Επηρεάζων Εμπορία

Σήμερα στο Flip the Switch είμαστε μαζί με τους Sam Wormser και McKenna Johnson της ομάδας μας PR και influencer marketing για να συζητήσουμε το Αναρρίπτω Ο Διακόπτης Επεισόδιο 64: Επηρεάζων Εμπορία μάρκετινγκ επιρροής στο σύνολό του και πώς θα επηρεάσει την επιχείρησή σας το 2019, τάσεις, συμβουλές για να συνεργαστείτε με τον καλύτερο influencer , και τι δεν πρέπει να κάνετε αν είστε επιρροή. Ας μπούμε σε αυτό.

Καλώς ήρθατε στο Flip the Switch,

που παρουσιάζεται από το Power Digital Marketing. Αυτό είναι το επεισόδιο νούμερο 64.Το επεισόδιο του Nintendo 64 γιατί είναι αυτό που όλοι θέλαμε για τα Χριστούγεννα του 1998.01:04 ΏΣΤΙΝ: Γεια ω! Ναι, απλώς αναπολούσαμε τη δεκαετία του 1990 και εκπομπές όπως… Γεια, τι θα συμβεί αν κάνουμε αυτό είναι το επεισόδιο του Nintendo 64;01:11 JOE: Λοιπόν, ήμασταν στο δρόμο πολύ τη δεκαετία του 1990 και κάπως με ενέπνευσε γιατί αυτό είναι το πρώτο μας επεισόδιο Flip the Switch στο δρόμο.

Μαζέψαμε τον εξοπλισμό και πήγαμε στο δρόμο,

γιατί όλοι ταξιδεύουν για διακοπές και έπρεπε να βεβαιωθούμε ότι πήραμε τη συνέντευξη όσο καλύτερα μπορούσαμε και αυτή ήταν σημα 2024 Ενημερωμένος αριθμός τηλεφώνου από όλο τον κόσμο ντική για εμάς, οπότε πήγαμε με το πηγή. 01:33 AUSTIN: Ναι, λοιπόν, δύο άτομα με τα οποία συνεργαζόμαστε εδώ στο Power Digital από το τμήμα επιρροής… Ήμασταν έξω αυτή την εβδομάδα και κάναμε ένα ολόκληρο επεισόδιο μαζί τους όπου μόλις μιλήσαμε για τον χώρο των influencer.

2024 Ενημερωμένος αριθμός τηλεφώνου από όλο τον κόσμο

Μας γνωστοποιούν σχεδόν όλα όσα θα

θέλατε να ξέρετε για αυτό: πώς Оё дар фазо садо ҳаст? Шояд шумо ҳайрон шавед. να γίνετε, πώς φαί azb directory εται το τοπίο για να είστε επιτυχημένοι, πώς να συνεργαστείτε με πρακτορεία… Και, στη συνέ. Hχεια, το αντίστροφο τι αναζητά μια επιχείρηση σε έναν μεγάλο influencer. Ως εταιρεία που συνεργάζε. Hται με influencers, αυτό που ψάχνουμε να κάνουμε βασικά για χάρη των πελατών μας, σωστά; Προσ. Hπαθώντας λοιπόν να γίνουμε αυτό το άτομο από την πλευρά του influencer και στη συνέχεια επίσης το πο. Hσοστό επιτυχίας που πρέπει να έχουμε και αυτό που ψάχνουμε σε αυτόν τον influencer. Έτσι, βρή. Hκα ότι ήταν μια αρκετά συναρπαστική παράσταση.

Ναι, το περιεχόμενο είναι

σίγουρα εκεί και η συζήτηση ήταν πολύ ενδιαφέρο. Hυσα. Μάθαμε πολλά μόνοι μας, πιστεύω. Και, αν το μόνο πράγμα μας αντέχει λίγο στον ήχο. Δεν είν. Hαι τόσο τραγανό όσο συνήθως, αλλά πρέπει να κάνετε θυσίες όταν είστε στο δρόμο.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *