De negativa effekterna av att arbeta ensam hemma

Studier har visat att ensamarbete hemma kan leda till negativa effekter. De som arbetar hemifrån upplever ofta ensamhet, isolering och depression. Den här artikeln diskuterar farorna med att arbeta själv åtta timmar om dagen, fem dagar i veckan.

Negativa hälsoeffekter av att arbeta ensam hemma

Att arbeta ensam hemma kan ha negativa B2B-e-postlista  effekter på din hälsa. Att spendera långa timmar framför en dator kan leda till rygg- och nacksmärtor, huvudvärk och ansträngda ögon. Och om du inte tar pauser för att röra dig eller få lite frisk luft kan du också känna dig isolerad och ensam.

Det finns några enkla saker du kan göra för att motverka de negativa hälsoeffekterna av att arbeta ensam hemma. Se till att ta pauser för att röra på dig och sträcka ut dina muskler. Gå ut på en promenad eller lite frisk luft varje dag. Och försök schemalägga lite social tid i din vecka, även om det bara är en fika med en vän eller happy hour med kollegor. Att använda ett coworking-utrymme kan också vara mycket fördelaktigt, finns här https://workhaus.ca .

B2B-e-postlista

Minskad socialisering

Att arbeta hemma kan vara ett bra sätt

att få saker gjorda utan distraktioner  duk da haka ba lallai ne lamarin ya kasance haka … från en typisk kontorsmiljö. Men att arbeta ensam hemma kan också leda till minskad socialisering. Detta kan vara ett problem för personer som är vana vid att arbeta på ett kontor med kollegor. När du arbetar hemma missar du möjligheten att interagera med andra människor dagligen. Detta kan leda till känslor av isolering och ensamhet. Du bör göra en medveten ansträngning för att regelbundet komma ut ur huset och interagera med andra.

Ökning av distraktioner när du arbetar hemma kan vara bra, eftersom det finns många frestelser runt omkring. En av de största distraktionerna är tv. Att titta på tv kan snabbt bli ett beroende och du kan komma på att du ser timmar på tv varje dag. Den andra stora distraktionen är online shopping. Det finns många sajter som erbjuder bra erbjudanden online och det kan vara svårt att motstå lusten att köpa mer än du behöver. När du arbetar hemifrån måste du vara disciplinerad när det gäller att stänga av din mobiltelefon och hålla datorer borta från vardagsrummet så att du inte blir frestad att handla eller titta på TV när ingen annan är hemma.

Brist på förskott eller kampanjer

När du arbetar ensam hemma  bu leads har du ingen som kan hjälpa dig att förespråka när det gäller förskott eller befordran. Om du hoppas att flytta upp i ditt företag, kommer du förmodligen att ha svårare att göra det när du inte är fysiskt närvarande på kontoret. Att arbeta hemma kan dessutom göra det svårt att nätverka och bygga relationer med kollegor som kan leda till framtida möjligheter.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *